Aalborg Portland Konferencerum

Projekt fakta:

Projekt:Aalborg Portland Konferencerum
Bygherre:Aalborg Portland A/S
Entreprenør:-
Ingeniør:Niras A/S
Bygningstype:Ombygning / Erhverv
Lokation:Rørdalsvej 44, 9000 Aalborg
Areal:120 m²
Byggeår:1999
Status:Opført

Del projektet:

Del på facebook
Del på linkedin
Del på email

Beskrivelse:

Aalborg Portland A/S havde brug for større konferencefaciliteter med adgangsforhold, der ikke generede den øvrige administration. Løsningen blev dette højloftede rum, der blev skabt ved at indlægge ny tagkonstruktion med samme ydre dimensioner som det eksisterende tag. Herefter blev den eksisterende tagkonstruktion fjernet. Ved at gøre det på denne måde kunne tagkonstruktionen skiftes uden at taget på noget tidspunkt i processen blev åbnet. Belysningen i konferencerummet blev udført af fa. Sandlux efter arkitektens tegninger. Løsningen med det hvælvede loft sikrede en god akustik i rummet. Projektet blev realiseret i nært samarbejde med ark maa Grete Butler.