Vi er rottbøll & partners

Om os

Arkitektfirmaet rottbøll & partners opstod i 2016 som en fusion af to erfarne arkitektvirksomheder, arkitektfirmaet Rottbøll og A+ Arkitekter. rottbøll & partners drives af arkitekt maa. Preben Rottbøll og arkitekt cand.polyt Mirza Aleckovic, der tilsammen har 40 års erfaring inden for arkitektur, indretning, design og planlægning – både i privat og offentlig regi. Kig forbi vores hyggelige tegnestue der ligger placeret centralt i Aalborg.

Arkitektur

Vores opfattelse af den arkitektoniske løsning er både enkel og krævende. Vi ønsker at skabe optimale løsninger for de mennesker, der skal være brugere af projektet i såvel boligmæssige som arbejdsmæssige sammenhænge. Vi stræber efter, at vores arkitektur skal fremme livskvalitet og velvære og skabe værdi for både brugere, bygherrer og det omgivende samfund.

Arkitektfirmaets kerneydelser er indenfor skitsering, projektering og arkitekt- og byggerådgivning. Vi er med i processen fra de første ideer til den sidste detalje under hele byggeriets fuldførelse. Vi arbejder aktivt med bæredygtighed og med at optimere byggeprocessen.

Vi har fokus på at samarbejde med vores bygherrer i alle faser og arbejder med en stor ansvarlighed for byggeriets økonomi til bygherrens sikkerhed. Vores udgangspunkt er altid i den individuelle opgaves karakter og muligheder på det aktuelle sted. Vi tager skyldigt hensyn til de eksisterende forhold.

Arkitektur, indretning, design og planlægning

40 års erfaring i både privat og offentlig regi

Mirza Aleckovic

Partner | arkitekt cand.polyt.

Med en holistisk tilgang til arkitekturen, ønsker vi at skabe de bedste rammer for vores bygherrer og brugere af bygninger. Vi er engageret i at skabe bæredygtige løsninger, der gavner klimaet, både ind og ude. Som civilingeniør i arkitektur, har jeg en skarp sans for formgivning og detaljer. Samtidig besidder jeg en bredt viden i tekniske aspekter, materialer og konstruktion, så der gennem en integreret design proces skabes spændende bygningsværker.

Mirza Aleckovic

Vi er glade medlemmer af

Vi støtter